Preaload Image
Back

ЕРАЗМУС МОБИЛНОСТ

Посета наших професора Факултету за туризам и угоститељство у Охриду (Универзитет Св. Климент Охридски – Битољ)

Наши наставници и сарадници бораве на Факултету за туризам и угоститељство у Охриду (Универзитет Св. Климент Охридски – Битољ), у оквиру Еразмус+ КА131 пројекта, где имају прилику да се упознају са радом Канцеларије за међународну сарадњу, појединостима процеса мобилности студената и наставника на овој високошколској установи и држе предвиђени број часова наставе студентима на установи домаћина.

Долазна мобилност колегинице из Марибора (Словенија)

Академија Јужна Србија је угостила колегиницу Сању Величковић, са Факултета за стројништво Универзитета у Марибору (Словенија) у оквиру реализације долазне мобилности програма Еразмус+.
Председник Академије др Предраг Стаменковић са сарадницима, одржао је састанак са колегиницом из Словеније и договорио даљу сарадњу између наше две високошколске установе. Током боравка на Академији уважена професорка на нашем Одсеку за технолошко-уметничке студије реализује стручни део посете.

Посета наших професора Технолошком универзитету у Лођу – Пољска (Lodz University of Technology)

Наши наставници бораве на Факултету за технологије материјала и текстилни дизајн у Лођу (Lodz University of Technology), у оквиру Еразмус+ КА131 пројекта, где имају прилику да се упознају са радом Канцеларије за међународну сарадњу, појединостима процеса мобилности студената и наставника на овој високошколској установи и држе предвиђени број часова наставе студентима на установи домаћина.

Посета наших професора Велеучилишту у Шибенику (Хрватска)

Наши наставници бораве на Велеучилишту у Шибенику (Хрватска), у оквиру Еразмус+ КА131 пројекта, где имају прилику да се упознају са радом Канцеларије за међународну сарадњу, појединостима процеса мобилности студената и наставника на овој високошколској установи и држе предвиђени број часова наставе студентима на установи домаћина

Наше колегинице из стручних служби Академије на Еразмус+ тренинг мобилности

Представнице стручних служби из секретаријата Академије бораве на Факултету за туризам и угоститељство у Охриду у оквиру Еразмус+ програма мобилности у сврху стручног усавршавања.
Током боравка на партнерској уставнови имале су прилику да се сусретну са руководством факултета, колегиницама и колегама из служби за јавне набавке, службе рачуновостства, студенстске службе као и послова информационих система и технологија.

Током боравка друге групе ваннаставног особља на партнерској уставнови, наше колегинице имале су прилику да се сусретну са руководством факултета, колегиницама и колегама из секретаријата, службе рачуновостства, студенстске службе, као и библиотеке факултета.