Preaload Image
Back

НОЋ ИСТРАЖИВАЧА

Улице под светлом науке је назив овогодишње Ноћи еврпског истраживача која се одржава од 26. до 30.септембра у организацији Центра за стручно усавршавање у образовању Лесковац.
Са поносом истичемо да су наставници Одсека за технолошко уметничке студије  Лесковац Академије струковних студија Јужна Србија учесници овог програма и да ће водити и учествовати у научним радионицама.

Спој науке и уметности је тема овогодишњих активности на које  свој одговор дају наставници са студијског програма Модни дизајн кроз две активности:

  1. 29. септембра на округлом столу са темом Жене у науци учествоваће професор са Одсека за технолошко уметничке студије мр Марија Петковић са др Александра Цветановић Кљакић (18.00-19.30, просторије Центра за стручно усавршавање у образовању, Лесковац)
  2. 30. септембра у радионици коју изводе по својој идеји и организацији наставници Одсека мр Марија Петковић, МА Милена Савић и мр Драгана Фрфулановић (17.00-20.00, трг у Лесковцу)

Позивамо све заинтересоване да се придруже овим активностима, упознају уметност из другог угла, дају свој допринос док заједно истражујемо уметност под светлом науке.