РАДИОНИЦЕ

Групне радионице обухватају рад у малим групама студената на тему израде ЦВ-ја, пропратног писма, комуникације, тимског рада, израде презентација и вештина презентовања, и осталих тема од значаја за развој каријере студената Одсека.

                                         РАДИОНИЦЕ У ШКОЛСКОЈ 2022/2023. ГОДИНИ

ПОЗИВ НА РАДИОНИЦУ – ОБРАДА СЛИКА У MS WORDU

ТИМ ЗА КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ И САВЕТОВАЊЕ организује радионицу  “Обрада слика у MS Wordu” у организацији Одсека за Технолошко уметничке студије у Лесковцу,  у уторак28. 03 2023.у 12.00 часова, у рачунарском кабинету.
Позивамо све студенте да присуствују овој радионициПредавачи су  искусни предавачи Одсека – др Милена Николић и мастер инж. технологије Сандра Стојановић.

ПОЗИВ НА РАДИОНИЦУ – ОБРАДА ТЕКСТА У MS WORD-u

ТИМ ЗА КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ И САВЕТОВАЊЕ организује радионицу  “Обрада текста у MS Wordu” у организацији Одсека за Технолошко уметничке студије у Лесковцу,  у уторак28. 02 2023.у 12.00 часова, у рачунарском кабинету. 

Позивамо све студенте да присуствују овој радионициПредавачи  су искусни предавачи Одсека – др Милена Николић и мастер инж. технологије Сандра Стојановић.

ПОДЕЛА СЕРТИФИКАТА СТУДЕНТИМА КОЈИ СУ РЕДОВНО ПОХАЂАЛИ РАДИОНИЦЕ У ОКВИРУ КАРИЈЕРНОГ ВОЂЕЊА И САВЕТОВАЊА У ШКОЛСКОЈ 2021/2022. ГОДИНИ

 У организацији Тима за каријерно вођење и саветовање Одсека за технолошко уметничке студије одржана је 22.12.2022. године радионица под називом РАД ЗА 10. 

О начинима израде семинарског, завршног и мастер рада, студенте су упознале искусни предавачи, мр Слађана Антић и мастер инж. Сандра Стојановић.

Након завршене радионице, члан Тима за каријерно вођење и саветовање др Милена Николић, уручила је сертификате учесницима радионица у школској 2021/2022. години.

ПОЗИВ НА РАДИОНИЦУ – РАД ЗА 10

 

ТИМ ЗА КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ И САВЕТОВАЊЕ организује радионицу  “Рад за 10” у организацији Одсека за Технолошко уметничке студије у Лесковцу,  у четвртак, 22. 12 2022.у 11.30 сати. 

Позивамо све студенте да присуствују овој радионициПредавачи  су искусни предавачи Одсека – мр Слађана Антић и мастер инж. технологије Сандра Стојановић.

ПОЗИВ НА РАДИОНИЦУ – БРУЦОШИ, СТАРТУЈТЕ ПАМЕТНО

 

ТИМ ЗА КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ И САВЕТОВАЊЕ организује радионицу  “Бруцоши, стартујте паметно” у организацији Одсека за Технолошко уметничке студије у Лесковцу,  у среду02. 11 2022.у 11.00 сати у Учионици бр.1. 

Позивамо све студенте да присуствују овој радионициПредавачи  су искусни предавачи Одсека – др Сузана Ђорђевић и мастер инж. технологије Сандра Стојановић.

ПОЗИВ НА РАДИОНИЦУ – КАКО УЧИТИ И ОСТАТИ МОТИВИСАН

 
 
 
Тим за каријерно вођење и саветовање Одсека за технолошко уметничке студије одржаће радионицу под називом КАКО УЧИТИ И ОСТАТИ МОТИВИСАН, 30.11.2022. године, са почетком у 12.00 часова.
Предавање ће одржати спец. Наташа Миленковић и др Милена Николић.

РАДИОНИЦЕ У ШКОЛСКОЈ 2021/2022. ГОДИНИ

ПОЗИВ НА РАДИОНИЦУ – КАКО ПРИПРЕМИТИ РАДНУ БИОГРАФИЈУ, CURRICULUM VITAE – CV

 

ЦЕНТАР ЗА КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ И САВЕТОВАЊЕ организује радионицу на тему писменог представљања послодавцима. Радионица је намењена студентима свих  година студија.

Радионица под насловом “Како припремити радну биографију Curriculum vitae – CV” у организацији Одсека за Технолошко уметничке студије у Лесковцу, биће одржана у четвртак, 09. 12 2021.у 11.00 сати у просторији Рачунарског центра.

Позивамо све студенте на радионицу ” Како припремити радну биографију Curriculum vitae- CV”. Предавачи на радионицама су искусни предавачи Одсека

Како припремити радну биографију – ЦВ – пдф

Тим за каријерно вођење и саветовање студената одржава другу по реду радионицу ,,Како написати мотивационо и пропратно писмо” у петак 24.12.2021. у 11х преко ЗООМ платформе.

Параметри за учествовање на радионици:

Join Zoom Meeting

https://us05web.zoom.us/j/86143884375?pwd=SGpSKzVKb2ovRWNVZTBXNFZxSVE4Zz09

Meeting ID: 861 4388 4375

Passcode: T5v4xV

Позивамо све студенте да наставе учешће на радионици која ће омогућити лакши улазак на тржиште рада и лакшу припрему за интервју са послодавцима јер слање ЦВ-а без пропратног писма представља непотпуну пријаву и умањује ваше шансе да потенцијални послодавац позове баш вас на интервју.

Како написати мотивационо и пропратно писмо.пдф

ПОЗИВ НА РАДИОНИЦУ – ИНТЕРВЈУ СА ПОСЛОДАВЦЕМ

Тим за каријерно вођење и саветовање студената вас позива на трећи радионицу под називом ИНТЕРВЈУ СА ПОСЛОДАВЦЕМ која се одржава  12.01.2022. у учионици бр. 1, у 11 часова.

Са задовољством најављујемо гостујуће предаваче, руководиоце из фирми PWW (Por Werner Weber), ЈКП Грделица и Центра за перманентно образовање Лесковац, који ће помоћи студентима да се припреме за интервју за посао. 

Интервју са послодавцем.ПДФ

ЧЕТВРТА РАДИОНИЦА ТИМА ЗА КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ – Стрес, суочавање са стресом и превладавање стреса код студената биће одржана 24.02.2022. године у учионици број 1 у 12 часова, на Одсеку за технолошко уметничке студије Лесковац.
Предавање ће држати др Марина Костић, предавач на Одсеку Висока школа за васпитаче Бујановац.
 
ПЕТА РАДИОНИЦА ТИМА ЗА КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ биће одржана у четвртак, 31.03.2022. године, са почетком у 12 часова под називом
РАЗВОЈ ВЕШТИНА КОМУНИКАЦИЈЕ И ИНТЕРПЕРСОНАЛНИХ ВЕШТИНА.