TIM ODSEKA

master inž. tehnologije Sandra Stojanović,

master akademske studije završila je na Tehnološkom fakultetu u Leskovcu, Univerziteta u Nišu na smeru industrijski dizajn tekstilnih proizvoda. Trenutno je student doktorskih studija na Tehnološkom fakultetu u Leskovcu, Univerziteta u Nišu na smeru tehnološko inženjerstvo. Eksperimentalni deo doktorske disetacije: „Razvoj pametne majice za proučavanje opterećenja fudbalera kod fizičkih aktivnosti“ radi na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Mariboru (Fakulteta za strojništvo Univerza v Mariboru), Slovenija u okviru CEEPUS-a, Regionalnog centralnoevropskog programa mobilnosti za studente i nastavni kadar. Od 2020. godine radi na Akademiji strukovnih studija Južna Srbija, Odseku za tekstilno tehnološke studije Leskovac kao asistent.

Tokom master i doktorskih studija bavi se istraživanjima iz oblasti tekstilne tehnologije. Autor je i koautor više naučnih radova i učesnik međunarodnih naučnih skupova.

MA Milena Savić,

master dizajner tekstila i odeće, master menadžer, predavač na osnovnim strukovnim i master strukovnim studijama na katedri za Modni dizajn i Digitalni dizajn odeće, Odseka za tehnološko umetničke studije Leskovac. Polja interesovanja i istraživanja: Modna kreacija, Dizajn tekstila, Ilustracija, Grafički dizajn, Fotografija, Motivacija učenika, Menadžment, Marketing, Instruktaža, Integracija tehnologija za interaktivno učenje. Autor je i koautor više naučnih radova, izložbi u zemlji i inostranstvu i učesnik međunarodnih naučnih konferencija.

dipl.inž. Aleksandra Mičić

dipl.inž. tehnologije-dizajn i projektovanje tekstilnih proizvoda Aleksandra Mičić osnovne akademske studije upisala je školske 2005/2006 godine na Tehnološkom fakultetu u Leskovcu, a završila 2010 godine. Po završetku osnovnih akademskih studija upisala je doktorske studije na istom fakultetu, studijski program Tehnološko inženjerstvo, školske 2012/2013. god.

Na Odseku za tehnološko umetničke studije, Akademije strukovnih studija Južna Srbija radi kao asistent na osnovnim i master strukovnim studijama.

Aleksandra Mičić aktivno se bavi  naučno – istraživačkim radom u oblastima u okviru struke. Autor je i koautor više naučnih radova i učesnik međunarodnih naučnih skupova.